Nieuw chalet

In 2018 hebben wij stacaravan 2 vervangen door een modern chalet. Het chalet is voorzien van twee slaapkamers, luxe keuken, een badkamer en een apart toilet. Dit jaar is er een mooie houten uitbouw voorgezet.        

Boven appartement

Boven appartement Heeft een grote woonkamer met de keuken er in. Kan geboekt worden met één of met twee slaapkamers (zie tarieven) Aankomst en vertrek is liefst op vrijdag tijdens het hoogseizoen.

Chalets

Chalets Op dit moment staan er drie chalets op de camping. Alle chalets staan op een royaal perceel met veel buitenruimte, groen en privacy.  Alle chalets hebben 2 slaapkamers, een douche en een apart toilet. Dit jaar hebben wij stacaravan 2 vervangen door een modern chalet. De foto’s zijn gemaakt op een locatie elders in […]

Kampeerplaatsen

Kampeerplaatsen De kampeerplaatsen op onze  camping bieden u veel ruimte. Ze zijn ongeveer 125m² groot. De hoge bomen zorgen voor de goede beschutting. Elke plaats is voorzien van water, 6A elektrische- en rioolaansluiting. Vanwege de verstikking van het gras is dicht plastic in de voortent niet toegestaan. U bent van harte welkom met uw eigen […]

Beneden appartement

Beneden appartement Is geheel vernieuwd. Het appartement heeft een ruime woonkamer met twee ruime slaapkamers. Geschikt voor 4-5 personen. Tevens bestaat  er nog de mogelijkheid om een extra slaapkamer te huren voor twee personen (één keer de trap op). Ook deze slaapkamer heeft een eigen douche met toilet.